Icon Design Den Haag

Tegenwoordig zijn icoontjes overal te vinden. Gratis iconensets voor de zorg, de bouw, het onderwijs, de bloemist, het ziekenhuis, de IT sector, fotograaf, bakker of communicatiespecialist download u gratis binnen een handomdraai.

Maar wat als de icoontjes net de verkeerde kleur hebben; of met lijnen zijn opgebouwd i.p.v. met vlakken; of dat een paar icoontjes de plank volledig misslaan; of dat u een aantal icoontjes mist in uw iconenset; of dat uw dienstverlening voor een heel bijzondere doelgroep is waarvoor werkelijk geen enkel gratis icoontje te vinden is? 

L. Verhoeve is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk iconensets voor iedere dienstverlening en voor iedere doelgroep. Goed doordachte icoontjes versterken in beeld de communicatie met uw doelgroep op een ondersteunende manier.

Iconografie | een voorbeeld
Hieronder is een voorbeeld uitgewerkt van lijn-icoontjes voor een thuiszorg organisatie. De volgende 3 thema's zijn in icoontjes uitgewerkt: Betrokken Begeleiding | Zorg op Maat | Eropuit.
Contact
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van maatwerk icoontjes voor uw bedrijf? Neem dan contact op met L.Verhoeve per telefoon 06-29731970 of MAIL> en vraag naar de mogelijkheden.